sunnuntai 23. toukokuuta 2010

A vai B vai C vai DNF???

Suomalaisen frisbeegolfin tulevaisuus, SM sarja vai pelkästään rypäs erilaisia ja eriarvoisia yksittäisiä kilpailuita. Osallistuin nyt Talissa järjestettyihin A-tason kilpailuihin. Kilpailu oli järjestetty kiitettävästi ja puitteet tapahtumalle oli kondiksessa, ei mitään moitittavaa missään suhteessa. En kuitenkaan missää vaihees kisaa tuntenu semmosta kunnon kisafiilistä, mistä se johtuu? En ehkä kokenu kisaavani mistään erityisestä, lataus oli kateissa, halu voittaa oli kateissa ja kaiken ton yhdistelmänä halu pelata loistava turnaus oli kateissa. Olin kuin viikkokisoissa, vaikka A tason kilpailun kuuluis tasoltaan kait vastata viimekauden SM tour osakilpailun tasoa? voin myös olla väärässä.

Viimevuonna SM osakilpailussa en olis ollu valmis denffaamaan missään olosuhteissa. 2 epäonnekasta alarauta rollia riitti siihen et yritys ja keskittyminen katosi, jollonka ei oo kyl mitään leseitä tehdä parastansa. Se tässä risookin, kun lähden kisaamaan niin teen aina parhaani ja yritän viimeseen asti. Nyt olin A tason kilpailussa enkä tuntenut olevani kisassa lainkaan vaan reenirundilla kavereiden kanssa, onko vika meikäläisessä vai tässä nykyisessä systeemissä?? Kisahan oli kaikilla tapaa loistava ja motivoiva muutenkin, ainakin paperilla.

Jokatapauksessa nyt on hyvä hetki ruveta kerään latinkia ja motivaatioo Japania ja 150 class kiekkoja varten, se tuskin tuottaa mitään ongelmaa. Tiskissä on tarjota jeniä, usdgc paikkaa, major sijoitusta ja vaikka mitä muuta hienoa ja tavoiteltavaa.

Suurimmat pahoittelut käytöksestäni! Toivon ettei näin pääse enää käymään :)

-Jesse

3 kommenttia:

  1. Parempi fiilis ensi kerralla!

    VastaaPoista
  2. Moroo!
    Viikkokisafiiliksellähän se kisa pidettiinkin. Ainakin TD lähti kisaa pitämään "old school" tyyliin ilman rimpuilua.
    A-kisan vaatimustaso on ymmärtääkseni kaksi päivää kisaa.
    Terkuin TD

    VastaaPoista
  3. Tikkis, tunnelma kisapaikalla oli varsin loistava! itse en vaan saanut psyykattua itteeni kunnon kilpailu fiilikseen :)

    VastaaPoista