tiistai 11. toukokuuta 2010

SWISS Open - Geneva

Lähtö sveitsiin oli vielä vaakalaudalla kun kyynärpää on ollut köpiksestä asti enempi tai vähempi kipeä. Vihreetä valoo kuitenkin näytettiin. Mitään kovia reenejä ei ole pystynyt tekeen joten on ollu sopiva hetki keskittyä puttaamiseen. Oon pikkuhiljaa lämmitellyt "vanhaa" tyyliä noihin 8-15m putteihin, alle 8m ei mitään ongelmaa ole uudella tyylillä. Koska mielestäni annan liika tasotusta kavereille jos mun on käytännössä mahdoton säkittää kauempaa ku 8 metristä :D ihan niin tarkkaa en koko kisaa draivaa/heitä et olisin kokoajan tolleen mukavuus etäisyydellä.

Itse kisasta odotan tiukkaa vääntöä ja olen pahasti pettynyt jos en oo viimeselle kierrokselle lähdettäessä voitto kamppailussa mukana. Rata sopii mulle ihan mukavasti, tosin nyt sinne on ympätty 9 uutta väylää joten niistä on paha mennä sanoo mitää mutmut kaikki sopii missä ei tartte vetää liian matalaa heittoo ja kyllä tuola on tilaa heittää. Muutama väylä on semmonen missä ottaa helposti lukemaa kyllä. Viimevuonna tuhosin jokaisen rundini enemmä tai vähemmä siihen yhtee murheenkryyniin, tälläkertaa annan todennäköisesti kanuunan laulaa ja haen avauksella korille. Tällöin tulos on max 4, jos ei samaa spotteria ole kun viimekerralla xD. Väylä on erittäin vaikea pelata varmanpäälle mitenkään, noh saa nähä mitä tapahtuu.

stay tuned!

-jesse

3 kommenttia:

  1. Tsemia Geneveen Jesuiitta. Uskon, etta rata sopii sulle hyvin, jos vaan onnistut pelaan omalla tasolla. Kay kaupungilla nollaas ajatuksia ennen kisaa :)

    -KURKO-

    VastaaPoista
  2. tänks jani! kaupungil pitää kyllä poiketa kattomas :D mikset oo ite mukana?

    VastaaPoista
  3. Me asutaan seuraavat 2v aika Frisbee vapaalla vyohykkeella Krakowassa. Ajattelin tan kesan pitaa sapattia ja palata ens kesana Euro-kentille. Oon siis ny FG-penkkiurheilija ja seuraan mm. sun peleja. Harmi etta ei oo live-lahetyksia Euro-Tourilta Ameriikan malliin.

    -KURKO-
    (Puolan paras frisbeegolffaaja)

    VastaaPoista