perjantai 14. toukokuuta 2010

Centre sportif Les Evaux......mitä lie..

Kylkyl, muut on pelaamassa parikisaa ja mä makaan sängyllä...on hiljasta. Tänää 27 väylää reeniä riittää ainakin mun kädelle. Uudet väylät ei mitään loistavia oo mut ihan hyvin pelattavia kyllä, vaikka kohtuu pitkää heinää väylällä onkin. Kävin äskön kepapilla käpän oikoreitin turvin, reissu kesti tunnin normaalia pidempään kun ilmeisesti jossain vaiheessa valitsin väärän suunnan. Onneks sveitsiläiset puhuu sujuvasti englantia ni ei ollu paha nakki....EIPÄ!

Peli systeemi tolle 27 väylän leiskalle on ilmeisesti silleen että A-pooli pelaa aamulla väylät 1-18 ja ilta rundilla 19-27 x 2. Väylät 1-18 sisältää kohtuu helppoja väyliä mm. 12 helpohkoa kakkos väylää, ja niitä sitten pitää myös ottaa jos on aatellut pärjäävänsä eli putti pitää olla mukissa, eikä juurella.

Väylät 19-27. par4 on kaksi ja 1 par5, sekä yksi saari väylä. Saariväylä on kohtuullisen helppo, täälä onkin veto päällä että kuka missaa saaren on kaljat velkaa koko kämpälle :D sitä ei oikeestaan voi missata, jollei tuule 20m/s. Ehkä hiukan vaikeempi osa radasta tää "puoli" kyllä on, mut missään nimessä vaikeasta radasta ei voida puhua. OB alueita on kohtuu vähän ja saa heittää jo huonon heiton sinne päätyäkseen, mikä on mun mielestä täysin oikea tyyli.

Huomena jokatapauksessa kisa alkaa 0900, oma pooli täysin tuntemattomia jätkiä ja hyvä niin. Tänään oli hieno sää, mut huomen kuulemma sataa. Et ei muutaku huomiseen ja tuli päälle!

-james

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti