lauantai 15. toukokuuta 2010

mitä tapahtuu Genevessä??

No todellakin tapahtuu, vaikkei ookkaan mukava heittää perttuun niin pitääpä ainakin mielen virkeenä ja tunteet pinnassa. 1 rundilla kohtuu helppo 18 väylää 12 mahdollisesta 2:sta otin 8 eli aika mukavasti, ja siihen kylkeen vielä 2 todella surkeaa väylää hatuks (huono par ja tuplabogi). Putti kulki ihan hienosti, 8m tai alle niin kaikki sisään ja muutama kohtuu yritys 15m. Oli helppo hymyillä ja lähtee seuraavaan rundiin, kaikki niinsanotusti toimi.

2 rundi. Heti avausväylällä susipaska draivi lammikkoon ja kun sielä oli nilkkaan asti vettä ni heitin todellisuudessa 15m päästä tiipaikasta, bogia korttiin kun muut otti pirkot. Eimitää, seuraavalla sit pariin metriin ja uus alku rundille. Hyvät otteet jatku aina sammakkolammelle jonne liipasin kohtuu suoraan, karmee heitto ja lisää bogia korttiin. SAARIVÄYLÄ!!!! 68m peltoa ja saaren halkasija reilu 15m, tuulta noin 5m/s vastaan tietysti. P1 täyttä ohi saaresta ja minkäänolosta feidiä ei lötä tehnyt :D no sit midarilla 6m, putti alapeltiin ja kaljaa kavereille, oikeesti JUMALAUTA sitä saarta ei voi missata. No näin nyt kävi. Sit taas hyviä heittoja ja pirkkuja korttiin. Heitin jopa 65m väylällä !upsilla! 5metriin ja siitä tietysti sisään ;D. 2 viimestä väylää jäljellä, jo silloin oli jo selvää että mitää huikeeta rundia ei olla tekemässä mutta mitään seuraavaa en osannut odottaa. Par5 225m kohtuu kapeeta väylää, vasemmalla rotko ja oikeella tenniskenttiä. Heitin kuin pikkupoika firellä täyttä rotkoon, sieltä takas ylös, kämmen keskelle väylää. 90m jäljellä eli ihan perus roki liipasu mukille, heitin melkein uudestaan rotkoon! HAH! 6 korttiin. Stenfeldt teki eaglen sit siihen väliin. Vimonen väylä 112m perus PD hysse korille, Väylä kohtuu kapea ja molemmil puolil OB. Heitin hyssen suoraan korinlinjassa ja jäin tuurilla inboundsiin. Ville teki saman mutta ei jäänyt sisään. Tulos 55 heittoa, ei mairittele ja kärkeen matkaa kertyi 6 heittoa joten huomenna täytyy pelata jo ilman suurempia virheitä?? KYLLÄ!



















Huomena vielä 27 väylää jälel joten kaikki on tietysti mahollist viä, mut voishan sitä hitusen lähempänäki kärkee olla kun olis ees vähä keskittyny......voisjavois! näillä mennään.

-mies joka ei missaa saarta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti