tiistai 18. toukokuuta 2010

new day has come

Aamu valkenee Geneven yllä, Seppo Kuikka on ollu hereillä jo kolme tuntia. On aika aukasta simmut, leegopyykki, aamupala ja tarvii alkaa latautuun sunnuntai päivään ja samalla kisan viimeseen päivään. Lauantain pienen uinahduksen saattelemana tiputtiin Villen kans 2 pooliin, josta on aina mukava iskeä takaisin. Ainoo vaan et kärkeen oli kertyny jo 6 heittoa ja oli aika puristaa itestä kaikki osaaminen kisakierrokselle.

3. Rundi. Par(60) lukemallisesti vaikein kombinaatio mitä oli nähty. Startattiin väylältä 26, eli radan vaikein ja ainoo väylä missä voi tehdä hasardin, otin par:n kun muut otti birkut. Tiesin oman pelitasoni kuitenkin riittävän ja jatkoin hyvillä mielin. Lapsus tapahtuu kuitenkin heti 3 väylällä, 4.5m putti suoraan alapeltiin joka toi tunteita pintaan ja huusin jonkunverran. Birkku heti seuraavalta. Loistavat otteet jatkui oikeestaan läpi koko kierroksen ja putit uppos järjestään. Kunnes 4m lipsahti alapeltiin täysin samoin kun alkurundilla! Tommosta ei voi käsittää että tällä tasolla tekee tommosia virheitä kun ei oo kyse mistään muusta kuin keskittymisestä. Nooo...lipsahti siinä yhel väyläl semmone 50m lähäri mukiin ni se ehkä korvas toisen noista putti mokista :D 51 (-9) tuloskorttiin ja oli hyvä fiilis, mutta vain hetken koska lähes kaikki kärjestä heittivät samaa tulosta ja kiinni piti saada. Nousin kuitenkin finaalin ykkös pooliin paremman viimosen rundin ansiosta, tasatuloksessa kun oltiin Villen kanssa.

Finaali. Stenfeldt, Sylvain, Ferro ja minä. Jo siinä odotellessa huomasin pelikavereiden olevan hiukan hermostuneita joten päätin yrittää ottaa heti niskalenkkiä kavereista. Ferro mokelsi heti ensimmäisellä väylällä bogin kun ite otin birkun, 2 heti kiinni ja eroa enää 1 heitto 3 sijaan. Heitin kokoajan hyvin ja puttasin myös jonka johdosta otin pian Ferron kiinni ja seuraavalla heti ohi, olin liekissä. KUNNES saavuttiin väylälle 26 kärkeen oli 3 heittoa joka ehkä sekoitti pääni turhilla toiveilla. Kankea avaus firellä suoraan rotkoon, vielä kankeampi kämmen ihan ok paikalle kuitenkin, sitte aivan karmee kipsaus! heitto painui rotkon pohjalle about 100m jyrkännettä alas. Kävin paikanpäällä ja totesin että joudun turvautuun re-lie vaihtoehtoon 1 rangaistuksen kera, 5 heitto lähti siis 90m päästä tiipaikalta ja tuplabogi korttiin. Ferro otti birkun ja ajeli täysiä mun ylitte. Olin aika paskana hetken. Viimenen väylä ja Tony avasi täyttä OB:lle jolloin tiesin tilaisuuteni tulleen, avaus jäi 10m vajaaks ja tiesin et nyt pitää venyä jos meinaa putin upottaa ( Tästä voit katsoa videon) halusin upottaa putin todella kovasti muta eihän se sisään mennyt :'( Harmitti, taino suoraa kun sanoo ni vitutti aika tavalla, voin kertoo.

Suihkun ja pienen rauhottumisen jälkeen oli kuitenkin kaikki ihan hyvin. Pelasin hyvän turnauksen lukuun ottamatta väylää 26. Par5 225m perus heittäjä ottaa par:n miltei helposti, minä en. Bogi, par ja tuplabogi elikä 3 päälle. Varmasti saa hakea pelaajaa joka on pelannut kyseise väylän huonommin. Syytä tommoseen pimenemiseen en osaa sanoa. Kelaillaan taas täs paripäivää ja analysoidaan kisa sen jälkeen paremmi, nyt nukkuu ja unelmoimaan paremmasta huamisesta!

-Jesse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti