perjantai 9. heinäkuuta 2010

warm up

Siiiiiistii, no niinno. Aamu alko aika kankeesti kun lipes vähä laivalla, mut ei siittä sen suurempia. Todenteolla päivä starttas joksus siinä kahden kulmilla kun lähettiin Gormsenin ja Lillin kans vetäseen kasitoistanen, lähinnä tuttujen mestojen ja draivi valintojen hahmottelua, ei sen kummempaa. Ilmat on liian lämpimät pelaamisen suhteen, biitsillä näillä keleillä pitäis olla.

Niinku jo aikasemmas kirjotukses kerroin et ekan kiessin pooli on kovaa kamaa, ni ei sitä enää sen kummemmin tarvi toistaa. Huomisesta tulee kokolailla kuuma päivä, niin kelin kuin tapahtumankin osalta. On syytä nostaa esiin kaksi ajatusta mitä tarttee lähtee heti ensimmäisestä heitosta lähtien toteutaan. Agressiivinen draivi ja pelirohkeus, ajatus täytyy tietysti pitää mukana kokoajan ettei pääse tekeen tyhmyyksiä mut mitään syytä ei oo lähtee seiftaamaan kun OB vaaroja ei monellakaan väylällä oo, tästä syystä tykkään tästä paikasta todella paljon.

11.30 paikallista aikaa väylältä 7 (todella paha) starttaa eka rundi, tiijä sit kuin nopeeta kisasivuille päivittyy tuloksia ja niiedespäi, mut näillä mennää. Kroppa tuntuu hyvältä ja niin myös heittokin, ramasee raikkaasti ni ny joutuu lopettaa tän jaarittelun ja pistää vähä luomee kiinni!

-heinola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti