perjantai 16. heinäkuuta 2010

peli ei vörki ei

Niin...eilen ei kiinnostellu paljoo blogailla kun pelasin niin hemmetin huonosti ja boonukseks laskin viel scoren väärin ni oli aika siirtyä aulabaariin. Eilen, aiva niinku tänäänki etu9 on ollu ihan siedettävää tasoo mut sit tää "helpompi" osuus on ollu ihan täyttä myrkkyä! siis oikeesti aivan helvettiä. Väylät 11,13 ja 14 on tullu kortteihin pelkkiä bogeja. 11 ei oo ollu minkäälaisia leseitä paariin, tänää seivasin 13 par:n ja sit viel oon molemmilla kierroksilla putannu 14 korin kautta veteen, NICE!!!!!

Eilen oli kyllä semmosia heittoasentoja tarjolla et huhhuh! kyljellää vetäsin yhen, spagaatista toisen, skyrolleria ja kaikkee muuta shittiä. Tänää olin jopa 4 väylän birkkuputkessa, jota tietysti seurasi muutaman väylän bogiputki. Todella raskasta henkisesti tällänen, kun luulee et rupee peli rullaan ni tulee joku käsittämätön perseily johonkin käsittämättömän surkeeseen jatkopaikkaan. Koska täälä ei tartte heittää mitään muuta kun 100m tarkasti, ilmeisesti se tuottaa tällähetkellä liian suuria ongelmia. Tänää tulos 63, ei oo huono, ei myöskään hyvä. Ilmiselvää on et meikäläinen tarvii vähintään yhden 5 alkavan rundin ja matalan 6kybäsen. Kyllä ne sieltä vielä tulee, mut voi olla et top10 finish on jo liian kaukana.

Putti toimii kun valtionrautatiet eli sillontällön, tosin kriittisimmillä hetkillä on muki soinu kuitenki et en mä siitä huolta kanna. Ainoo huoli tällähetkellä on siinä että pääsee heittään avoimelta ja tasaselta maalta, nyt on koluttu suurinpiirtein jokaine pyltsi mitä radalta löytyy.

Huonoiten järkätty Major tää on kuitenkin ihan selkeesti, tuskin tarttee enää esiintyä näillä leveyspiireillä. No näillä mennää! :) ihan hyvillä fiiliksillä täälä kuitenki painetaa vaikkei peli oikee ota tuulta purjeeseen.



highspeed video by iigeli

-Jesse James

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti