tiistai 13. heinäkuuta 2010

Tukholma. Valmis o

Pieni tämmönen yhteenveto koko Stokiksen kisasta ja omista suorituksista, hyvistä sekä huonoista, tottakai.

Ensimmäisellä rundilla ei paljoo moitittavaa pelissä ilmennyt, sää oli lämmin(+25) muttei vielä liiemmin aiheuttanut ongelmia. Olin lähestulkoon koko rundin group leaderinä kun Jeppe otti heti toiselta väylältä kympin, aiva! 7 heittoa ja 3 poisaria. Pelattiin noista kaikista rundeista helpoin leiska, mun mielestä. 51 Heittoo kortissa.

Toiseen rundiin kärkipoolista, Nikko, Dave, Markus ja minä. Valmistauduin pelaamaan täysin omaa peliä ja heittään täysin niitä heittoja kun olin ajatellukkin, yleisöökin riitti. Starttasin draivilla milliin, jonka jälkeen tasasta par:ia. Sit täysin käsittämätön ratkaisu, 20m korilta, reilu tuuli(sivu-myötis), pieni puska edessä...oli täysin selvä homma että neppaan puskan yli korin juureen tosta vaan, toisin kävi! kiekko otti tuuleen aivan tajuttomasti ja lötä feidas ison puskan juurelle 9m korista ja vastatuuli putti ylämäkeen jäljellä. Nyt sit seivataan par! joojoo, puol metriä korin yli ja 5m jäljellä, alapeltiin ja 5 korttiin. No ei siinä mitään, peliä on jatkettava ja niin teinkin. Parin väylän päästä 5m birkkuputti vastatuuleen, lähti hienosti nenä alhaalla kupin juurelle! nauratti jo hieman. Sit heti 7m birkkuputti alaraudan päältä ohi, se tosin näytti ja tuntu jo hyvältä putilta. Sit loppuun ihan ryhdikästä pelaamista. 57 heittoo korttiin.

Kolmanteen kiessiin, säilytin asemani kärkipoolissa. Tosin ero oli jo aika minimaalinen takana oleviin. Jo heti aamusta oli läkähdyttävän kuuma ilma, pesin just ennen rundia kädet hyvin ja olinkin heti ihan liekissä, 4 ekaa väylää 3 birkkua. Sit tahti laantui pikkuhiljaa ja draivissa rupes oleen aivan järkyttäviä ongelmia ja lähestulkoon joka väylällä sain seivailla par:ia joka on henkisestikin todella raskasta ja on sanomattakin selvää etten jokaista missiä seivannu. Kuten Lundmarkin 10 väylää, jossa olin itse tekemässä samaa mokaa, 6 korttiin :D Pääsin kuitenkin suhteellisen ehjin nahoin loppuun asti, vaikka olin todella pettynyt suoritukseeni. Jotain oli keksittävä finaali rundia varten, 4 sijalata olin tipahtanu silmänräpäyksessä 11. 61 heittoa korttiin. :D

Finaalissa taas sitten pelattiin radan vaikeimpia väyliä ja olin keksiny ratkaisun käsivarren liialliseen hikoomiseen, täyskokonen rantapyyhe jonka kastelin aivan läpimäräks ja en paljoa puristellu vesiä pois. Joka väylän loputtua "pesin" pyyhkeellä hiet veke käsistä ja annoin tuulen kuivata ne, ei mitään ongelmia gripin kanssa enää. Samalla sain kasteltua päätä ja pestyä naamaa, joka virkisti entisestään. Pelasin rohkeeta peliä ja yritin saada niin monta sijaa takas kun mahdollista. Sen suurempia virheitä ei sattunu, mut vedin yhen 4m putin ketjuista ulos! ihan täysin nolo virhe, hosuin putin vaan millin liian sivuun ja ei jääny inee. Viimesellä väylällä oli sitten tilanne semmonen et Oscar ja Svärd oli jääny taakse jo reippaasti, Mikon kans oltiin tasoissa ja kaveri avas ihan hyville mestoille. Meikä draivas 5cm ob:lle. Miko heitti kakkosheiton puskaan mistä birkkua ei sittenkään ollu tehtävissä niin ajattelin ottaa riskin ja vetää minimaalisen pienestä raosta OB:n päältä! kupillehan se 90m putteri antsa kilahti ja seivasin vielä par:n ja tasatulokseen Mikon kanssa.

Loppupeleissä 9 sija ei oo paha, mut harmittaa vaan että noitten ongelmien tähden meni monta sijaa...Noh tää oli hienoo oppia mulle, nyt on hieno lähtee Scandi Openiin kirkastaan 9:ttä sijaa ;)

-jesse

ps. arvakkaa toiko nylli mulle puhelinta? oikein! ollaan sitten viikko ilman.

1 kommentti:

  1. Hyvä Nylsberger!

    Muistikko Hesus täyttää sen EM-kisa hässäkän?

    Ps. Hesus onkin dobermanni.

    VastaaPoista