tiistai 6. heinäkuuta 2010

Stockholm Discgolf Open

Alotetaan jo ennakko tunnelmointi tästä spektaakkelista. Järjestyksessään 32 Tukholman avoin pelataan nyt viikonloppuna Järvan 27 väyläsellä radalla. Itse rata on mainio, muutama kehno tietysti mahtuu tohon 27 mut se ei latista juuri ollenkaan tunnelmaa. Muistojakin on ihan hienoja juuri täältä, -00 junnusarjan voitto kevyellä 17 heiton marginaalilla :) ja kun arkistoista katoin parhaan sijotuksen niin -04 olin 8:s.

Faktoja:

-4 yli 1030 reitattua pelaajaa
-15 yli 1000 reitattua pelaajaa
-11 yli 990 reitattua pelaajaa
-Maailman listan 1 mukana
-Nikko Locastro, mukana
-Jesse Heinonen, mukana ;)

Torstaina iltalaivalla ja perjantai aamuna varmaan heti radalle fiilisteleen kun hotelliin ei vielä pääse. Oma pelitaso pitää yksinkertasesti olla aivan huippuunsa viritetty, se on päivänselvä juttu.

Hyvää henkistä reeniä on saanu viikkokisoista kun on ollu tiukkaakin tiukempia mittelöitä Jussin kans viikkokisoissa, tosin 3-0 on tilastot Jussille :D voittookin tärkeempää on juuri se että kamppailu on kovaa ja saa mukavasti painetta heitoille. Muuten kaikki prinsiipit tuntus olevan aikalailla samat kun mihinkä muuhunkin karkeloon valmistautuessa. Itseluottamus on vankkumaton, heitto tuntuu rennolta, ajotus on kohdillaan joten enää pitää siirtää focus siihen tärkeimpään, nimittäin suorittamiseen.















 Kuvassa pari kovatasosta ryhmää

2 kommenttia: