maanantai 12. huhtikuuta 2010

Töihin!

n0NNIiIiiII!

Taas on elintoiminnot nousseet sille tasolle että voi kaivaa bägin kaapista ja suunnata kentälle. Nokiaa ja Ylöjärvee ollaan nyt käytyvähän pelaamassa ja vihiojalla voi jo puttailla, tosin korit siä on ku lottorivi. Nokia kyllä väylineen palvelee ainakin mun tarpeita ihan hyvin, ja tuntumaa en edes pelaamalla pyri hakemaan siihen teen ihan omat harjoitteet.

Väline tasolla bägistä uupuu suora 80m putteri, (hukkui USDGC) sisäänajossa on tällähetkellä S muovin P1 joka kyllä feidaa vielä todella paljon liikaa, muuten bägin sisältö vaikuttaa muovin suhteen kilpailukykyiseltä.

Tuntuma on kohtuullisen hyvä pelikierroksiin nähden, paitsi putissa. Yllätävän lähelle tarvii päästä että säkitys on saletti. Reilun viikon verran on aikaa hakee putti näennäisesti kuntoon, koska kisaputtia se ei vielä takaa. Puttitekniikka on vaihtunut talven aikana siinä toivossa, että parantuneen lähipelin omistaessa olisi konkreettiset mahdollisuudet pelata isojen kisojen voitoista. Viimevuosina(aina) putti on ollut yhtä vakuuttava kuin tamperelainen jääkiekko ja se ei paljoa ole se. On kuitenkin varmaa että jossain vaiheessa kautta (toivottavasti kohtuu nopeasti) paketti on kasassa. Voittoja on mahdoton luvata mutta sen lupaan, että tulosta rupee syntymään. Vois kuvitella että nyt kun on tittelin saavuttanu niin ruvetaan jäähdytteleen, mut oikeesti mua ei paljoo vähempää vois kiinnostaa koko titteli. Halu saavuttaa on kova, tosin pitää muistaa et hosumalla ei kehitystä tapahdu ja kärsivällisyys on hyve.

Et ei muutakun kanuuna laulaan ja kohti köpistä :P

-Jesssssse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti