maanantai 26. huhtikuuta 2010

Pelipäivä = juhlapäivä

Tuolla motolla yritettiin käynnistellä sunnuntai päivää scandic köpiksen aamupala pöydässä. Lauantain toisen kierroksen pettymykset oli käsitelty illan aikana aulabaarissa, olutkin oli halpaa (7e). Pari huolella valmistettua leipää tuulensuojaan ja olin taas valmis nauttimaan pelaamisesta. Poolissa oli muutama uusi tuttavuuskin niin ei juuri tiennyt mitä tuleman pitää. 1 poolista tiputtiin 4 pooliin aika heittämällä, seurana oli jättiläinen, vasuri, hinkkaaja, pyry ja meikä. Yritin pelata semmosta luottamusta ruokkivaa peliä, eli ihan perus heittoa ja rohkeeta puttipeliä. Paskat! heitot oli ihan hyvällä perus tasolla mutta putti oli arka kuin myyrä valolle.

Round 3

Lämmittelyssä kyynärpää kipeytyi lähes DNF kuntoon jostain kumman syystä, ei pystyny puristaan lainkaan. Pummin Bexeliukselta pari särkylääkettä ja draivasin avausväylällä milliin, ei paha. Sitten pelitaso laski ja virkistyin seuraavan kerran väylällä 11 jolloin lipesi milliin ja birkkua korttiin. Uinuminen jatkui aina birdie automaatti väylälle 14 asti, ainii väylällä 12 puttasin 7m yläpeltiin joka harmitti pirusti. Perus tuuppaaminen jatkui, tylsiä nosto par:ja kun yli seiskasta putti mukiin oli vain haaveilua. Väylällä 17 jokin napsahti, ajattelin että mitä helvettiä mä oikeen teen ja rupesin kelaan et miten oon voinu vaipua tälle tasolle, seivasin par:n. Väylät 18, 1, 2 olikin jo mestari tason suorittamista poislukien 2 väylän haaraputtia 7 metristä ohitse, pirkot korttiin ja 59(-5) taululle. Ei yhtään bogia taaskaan.

Finaali, (väylät 1-5 ja 15-18)

Finaali olikin jo yhtä lentoa, aloitin heti iiglellä ja marssi kohti kärkeä alkoi. Heitot oli just, eikä melkein kuten viikonlopun yleisilme oli. 18, 1 ja 2 pirkkua korttiin ja saavuttiin väylälle 3. Kori on suojattu hyvin semmosilla isoilla puupensailla?? tai mitä ny olikaa. Olin heittäny pommihyssee ja suoraan ilmassa ja skipillä, ei mitää leseitä. Koitin kämmentä jolla pääsin jo putille joka ei tietenkään ollut missään vaiheessa menossa mukiin, joku 6 metrinen haara. Rupes jonkunverran korpeen jo. Noh sitten päätin lopettaa tyylillä ja böörditin 4 väylän jämäkällä kämmenellä 5m ja putti keskelle, täts it. Loppu sijoitus jaettu 10.

Analyysiä kokonaisuudesta pistän varmaa illalla ku pääsen kotiin, oon ny junassa matkalla tampesteriin. Matka on kestäny tolkuttoman kauan ja rupeen oleen ihan valmista tavaraa.

moimoi <3

-suomenpaskinputtaaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti