torstai 8. huhtikuuta 2010

Sairaslomaa :(

Noniin! tais noi tiistain ulkoreenit iskee näpeille, kurkku on järjettömän kipeä ja muutenkin flunssaista olotilaa havaittavissa. Tosin täytyy todeta että nyt talven/kevään oon ollu ihan kohtuu hyvin terveenä, kun otetaan huomioon millanen "lasileuka" on kyseessä :D Todella paljon tekis mieli heittämään, mut koitetaan lepäillä ny.

Kun kerran fyysisiä harjoitteita ei pääse tekeen niin on hyvä rako tehdä mielikuva harjoituksia ja seurata kun maailman parhaat pallo golffarit hallitsee hermojansa nyt tänään alkavassa US Mastersissa.

Golf, niin yhtäkuin fribagolf on henkimaailman peli, hyvä yläkerta on vähintään yhtä, ellei tärkeämpi kuin hyvä heittotaito. Molempia taitoja pystyy harjoittamaan, heittotaitoa ihan raa'alla suorittamisella, mutta "sipulia" kun ryhdytään kehittään niin se ei ole ihan yhtä yksinkertaista, jokainen pelaaja käsittelee painetiloja täysin erilailla ja toisille sopii aivan erilaiset ajattelu metodit joten en siihen sen enempää puutu. Kokemusta ei tietysti korvaa mikään, eikä sitä pidä koskaan aliarvioida.

Innolla seuraan kuinka Tiger hoitaa homman kun minkäänlaista kisakokemusta ei hetkeen ole kertynyt ja mies on varmasti kasannut itselleen hirvittävästi paineita, kaveri on kuitenkin voittaja tyyppiä ja ollut monissa vaikeissa tilanteissa mukana ja useimmiten nostanut pyttyä kisan päätyttyä. Mikään todellinen yllätys ei ole vaikka nytkin kävisi niin.

GO TIGER GO!!

-punakurkku

2 kommenttia:

  1. Hianoo punakurkku!

    Mennään Nyllin kanssa tänään kiskoon Nokialle, että jää saa vaan himaan sairastaan.

    Tämä oli niin kutsuttu lyödyn lyönti.

    -Tiki

    VastaaPoista