keskiviikko 25. elokuuta 2010

wind it up

Reenipäivä takana, Olhainissa ja Winglesissä. Olhainissa suurinosa väylistä on pallogolf kentällä ja muutenkin paikka on hieno, väylät myös. Wingles onkin sitte semmonen perseensilmä mitä kuvittelinkin, no ei ny ihan mut selkeesti huonompi kun Olhain. Olhain varsinkin on fyysisesti erittäin raskas kiertää, kun nilkalla kerta mennään. Tänään myös tuuli oli kohtuu navakkaa, noin kilometrin sekunnissa...lahtinen just ja just pysy maassa kiinni niin tiiä sit mite noi alle 200g painavat kiekot varustettuna liito ominaisuuksilla toimii, no ei sitten mitenkään. Suoraan jos sanoo ni vituttaa tommone pelleily tommosissa olosuhteissa.



Korit on ilmiömäisen perseestä jonka lisäks ne on asennettu aivan liian matalalle, asiasta onkin menossa juuri tiedustelu PDGA:n virallisilla sivuilla tekniksen toimesta. Jos valituksen aihetta on sääntöjen puolesta niin varmasti valitan koska mulla on ainakin suurenmoisia vaikeuksia sopeuttaa putti näihin kriteereihin. Ketjut on myös aikamoisen jäykät ja painavat, no se nyt on pikkuseikka. EM tasolla kaiken pitää olla kunnossa ja standardin mukaista. Ranskalaiset kisaisännät on kuitenkin kaikkea muuta kuin päteviä.



Tänää oli myös jalassa täysin väärät pelikengät ja sain nilkan pikkusen kipeeks, johtuen tiimattojen ja kenkien huikeesta pidosta. Eli tiimatot on pitäviä, vaikkakin silmiinpistävän pieniä. Paremmalla pohjalla olevat kengät on tietysti mukana, eli ei hätää sen suhteen. Olhainissa pirkkujen eteen saa tehdä enemmän duunia, mut maastosta johtuen mitään huikeeta lukemaa tuskin pääsee ottaan. Winglesissä asiat kääntyy päälaelleen, tarjolla on erittäin paljon tiuhaa pensaikkoa joka koituu vielä monen kohtaloks. Eli heitossa täytyy säilyä kontrolli lähes kokoajan tai lukemaa syntyy. Ei päästy viel rekisteröityyn kun kisahoustit piti siestaa aina kun yritettiin, joten gamepläni tehään sit huomena.



Jooooh, huomena on sit edessä tärkee lepopäivä ja pelisuunnitelman laatiminen. Selkeetä on et suunnitelma pitää virittää pelitason aivan ääripäähän mikäli täälä aikoo taistella voitosta, niin kova taso on kilpailussa. Lundmark ja M.Källström kantaa varmasti suurimmat voittaja suosikkien paineet mikä sopii tietysti täydellisesti mulle. Kaikesta tästä tilityksestä huolimatta tänää oli hyvä päivä siihennähden että ollaan Ranskassa, jossa kaikki tuntuu olevan höntsy meiningillä :D Internetinkin saa päälle kun todella taistelee ja haluaa.





Nyt nukkuun ja palaillaa huomena!

2 kommenttia: