keskiviikko 25. elokuuta 2010

Kolmosen PAR

Wingles (60) on radoista lyhyempi, par luvultaan 2 pienempi mut vaaranpaikkoja on lähes jokaväylällä. Jollei OB oo läsnä ni sit harmia aiheuttaa uskomattoman tuuheat ja tiheet pyltsit. Sinällään ihan perus heitolla pärjää täälä ja luulenkin et mulle radoista vahvemmin sopii just tää wingles, koska nykyään toi draivin mitta on mitä on ku en oo päässy käsiks noihin uuden sukupolven pannuihin. -6 on tulos mitä pitää pystyä pelaamaan tasasesti, eli kolmen par. Helppoo kun tiättekö mikä.


Olhain (62) radoista se missä kanuuna laulaa taukoomatta, oikeestaan vain nelosella saa hiha hetkeks levähtää. Reenien jälkeen taka olkapää on samassa kondiksessa kun japanissa ensimmäisenä vuonna, eli liikaa tuli revittyä eilen mut ei voi mitää kun reenipäiviä on näin vaatimaton määrä. Vähän huolestuttaa kuin sitä pystyy vastaan tolla omalla 140-150m draivilla Källströmin ja Lizotten siivuihin, jotka on siis varmasti 20m omaa pitempiä. Toinen yleinen huolenaihe on korit ja tuuli, joka voi pahimmillaan yltyä sietämättömäksi. Samaten kun wingles, pitää tää rata painaa kolmen paariin, eli -8. Kakkosen väyliä on takaysillä ihan törkee määrä ja vieläpä hyvässä ryppäässä nii hereillä pitää olla koska isoo kalaakin on väistämättä kortissa jo väylä pituuksien ansiosta. OB:t on pelissä lähes kokoajan mut mitään tolkuttoman kapeeta täälä ei oo, ite toivoisin jopa kapeempaa väylää :D nyt saa pyssyttää lähes mihin lystää kunhan limppu on kaukana tiistä.

Huomena siis alkaa tää lysti, en muista koska olisin lähteny kisaan yhtä huonolla fiiliksellä. joka pääasiassa johtuu koreista..ne on yksinkertasesti luokattoman huonot, nooo samat ne on kaikille et ei siinä mitää ja ei se kyllä enää huomena vaivaa pätkääkään kun on päästy kentälle. Lähtö on muuten myös laittoman aikaseen, 0700!!!!! joka tarkottaa sitä et hereillä pitää olla jo viiden nurkilla ja lähtö radalle vähää vaille kuus xDDD Nyt kohtapuolii lähetää kattoo kui köyhät avajaiset noi baskeripäät on saanu aikaseks, mun mielestä keski-eurooppalaisilta pitäis evätä mahdollisuus järjestää kisoja, niin paskasti nää on järkätty. Et ei muutaku punaviiniä tauluun ja hymyä huulelle :)

-Heinola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti