perjantai 27. elokuuta 2010

Mopolla moottoritiellä

Niin masentavaa kun se onkin todeta, omassa draivissa rupee aseet oleen nähty! Pituus ei vaan yksinkertasesti tällähetkellä riitä kilpailuun, Nybo, Lizotte ja Markus on sen luokan siivuttajia et heikompaa hirvittää. Samalla kun ite tuskailen Olhainissa vallitsevan kovan tuulen kans niin kaverit karkaa armotta, mitä tehdä? en todellakaan tiedä.


Round 1 (Olhain)

Heti ensimmäisestä heitosta lähtien omassa heitossa oli vakavia ongelmia, kengät ei pitäny!, tuuli oli oli mulle liikaa ja koreihin ei vaan jää putit. Alku meni kuitenki suhteellisen hyvin ja olin pari alle viiden väylän jälkee. Sit tuli karmee tuplabogi johon kärähti pinna. Muutin pelisuunnitelman ja painoin saariväylällä agressiivisesti mukille vaikka piti pelata varma par. Vire laantu heti seuraavalla kun puttasin seiskasta alapeltiin, joka pitäis olla mahdotonta korin asennus korkeuden johdosta, no näin kuitenki kävi. 2 väylällä avaus käänsi rolleriks ja 30m vajaaks siitä karmee lähäri 5m vajaaks. Siinä vaiheessa kyselin iteltäni et kuinka kauan aion kaivaa verta nenästä ja jättää noi lähärit tollee? ilman tota puhuria ja noita koreja tossa ei olis mitään ongelmaa pistää puttia mukiin mut näissä olosuhteissa sen putin mieluiten nostaa koriin. Tyhmä bogi korttiin. Koko kierros täysin usvassa ja miltei masennuin, taino masennuinki :D Umpi paska kiessi ja pahinta on etten tiä pystynkö parempaan....Olhainissa.

Round 2 (Wingles)

Lämmittelyssä tuntu et jaloissa ei oo tehoja ollenkaa ja muutenkin flegu olo, noh jos kävelee 11km aamutuimaan niin saattaahan se siltä tuntua. Kiessin alettua oli kuitenkin hyvä vireys, joka todellakin näkyi otteissa, heitto ei lipsahtanut missään vaiheessa. Joka näkyy bogi tilastossa, niitä tuli meinaan pyöreet nolla. Samalla putti toimi hivenen paremmin vaikka muutama tuli ketjuista veke, böödejä pistin 8 ja löylytin poolini aika suvereenisti, löylytin samalla kaikkia muitakin radalla olleita painamalla illan best roundin! Kiri alkoi, tosin kärkeen on vielä 6 heittoa ja tänään edessä taas Olhain. Nousin kuitenkin 3:lle sijalle josta on hyvä ponnistaa kohti kärkee, edellä on kuitenkin timantin kovaa porukkaa et en tiä mitä pystyn tekeen kavereita paremmin? Itakiessi kuitenkin osotti että pystyn oleen paras, mutta se vaatii lähes täydellistä onnistumista kaikille jäljellä oleville päiville. Saa nähä mitä tapahtuu!

-HeinolaExpress

1 kommentti:

  1. ''edellä on kuitenkin timantin kovaa porukkaa et en tiä mitä pystyn tekeen kavereita paremmin?''
    Jos äijä lämää 52 kun toisiks paras on viis vitonen. Niin jotain on täytyny tehä paremmin ku muut? Tsemiä..

    VastaaPoista