keskiviikko 11. elokuuta 2010

Mestaruus!

Kisat ohi, blogaaminen jäi vaisuks tossa kilpailuviikon aikana mut nyt niitä mietteitä sitten tulee. Voitte vaan kuvitella miten on fiilis helpottunut tällähetkellä, alkuviikosta ei meinannu edes ruoka maittaa kun jännitti niin paljon, jännitys kuitenkin laantu päiväpäivältä kun kisa läheni ja keskiviikkona radalla oli jo hieno kisa fiilis päällä ja reenikiessin jälkeen tiesin olevani valmis taisteleen Mestaruudesta.

1. Kierros Lähti liikkeelle odotetun hermostuneesti, jopa yllättävän pitkälle. Tein muutaman käsittämättömän helpon ja tyhmän virheen jotka herätti pelaamaan, ensimmäisestä kierroksesta löytyy jo teksti joten ei tästä enempiä

2. Kierros Olin heti täysin valmis pelaamaan ja olin latautunut jo hiukan niinku sinetöimään hommaa. Ensimmäiset 6 väylää ja 4 birkkua, tuntu siltä että nyt sitten mennään eikä enää katella taakse. Pelitaso kuitenki romahti pian ja peliin ilmesty bogeja kuin tyhjästä, sitä rataa jatkettiin aina viimesille väylille jolloin heräsin uudestaan ja kortitin ehkä kisan 2 tärkeintä birkkua. Tulos 67 (-3) ja en ollu lainkaan tyytyväinen siihen että loistavan alun jälkeen pääsi tommonen useita väyliä kestäny pimento päälle. Kasvatin kuitenkin johtoa 1 heitolla ja siihen oli tyydyttävä.

3. Kierros Oli "täydellisin" rundi minkä tuolla heitin. Alku lähti heti rullaan niinkun piti, tosin kolmosväylällä en vieläkään saanu sitä 4m puttia sisään ja uskoakseni siitä johtunut yliyrittäminen nelosella ja flippasin DD:n oikeelle poisareille ja bogi tilille. Taistelu par vitoselta ja heti perään kunnon perseily kutoselta -> bogi. Tästä sisuunnuin aikatavalla ja päätin oottaa seiskalta birkun joka jäi kuitenki haaveeks vaikka pääsin seiftipuolelle puttaan. Sit vaa napsahti ja painoin seittemään väylään 6 birkkua ja taas oli semmonen fiilis et kaikki on nyt nii helpon tuntusta että ny laitetaan taululle sellaset lukemat mitä ei enää aliteta. Birkkuputki katkes kuitenki väylällä 15 kun draivi kimpos puusta uskomattoman syvälle pyltsiin josta ei enää par:ia tehty, vajottiin rysäyksellä maanpinnalle :D Noo, alamäki neppaukselta birkku ja sit lasketeltiin seiftillä maaliin. 65 (-5) ja viimeseen päivään 9 heiton marginaalilla

4. Kierros Yöllä/aamulla olin täysin kipsissä, vaikka olin jo asian käsitelly et huomena lähetään pelaan ihan samalla tavalla kun kaikkina muinakin päivinä. Oltiin jo niiiiiiin lähellä, ja luulen että jännitys johtu täysin siitä. Lämmittelyssä vasta rupes tuntuun siltä että ei tässä kyllä oo mitään hätää enää ja pelaamaan lähettiin vaan seuraillen mitä muut tekee ja yritin päästä mahdollisimman pitkälle ilman bogeja, kolmosväylän böödi avas hanat. Olo oli aivan huikee ja kun siinä pikkusen vilkasin ympärillä vellovaa ihmismassaa niin päätin et nyt nautitaan tästä hommasta oikeen koko rahalla! Ja jossain välissä kun vilaksin tulostaulua ja olin 18 alle par:n sanoin tikille et ei hemmetti, haluun pistää kakskytä taululle. Heitin samantien birkun -19:sta mut väylällä 20 pääsin vasta toisella ulos metsästä ja bogitin väylän ni haaveet paristakympistä kaatu siihen. Viimene draivi vielä fiiliksellä milliin ja juhlia voitiin alotella :) Heitin kierroksella 3 huonoa heittoa ja yhen griplokin, muuten pelasin täysin varmanpäälle ja korttiin 66 (-4)

Kokonaisuudessa jäin tavotteesta heiton, sanoin ennen kisaa että 65 keskiarvolla voittaa kisan, no voitti sen vähä vähemmälläki.





Viel haluun kiittää Discmaniaa ja nimeltä mainitsematonta herraa, suomalaista frisbee kuningasta, porvoon paronia, ostoskeskusten parasta asiakasta, tanssilattioiden todellista partaveittee ja hyvää ystävääni tuesta mitä oon saanu. TÄNKS HEI! MÄ TEIN SEN!

-Heinola express

2 kommenttia:

  1. ONNEE HEINOSTO!!! Ja tänne blogiin voisit laittaa vähä mainintaa sun bägiin kuuluvista kiekoista kiinnostais kyl :))

    VastaaPoista
  2. Onneks olkoon, olit selvästi paras!!

    VastaaPoista