maanantai 19. lokakuuta 2009

Kausi 2009

Kausi olis nyt tullut päätökseen omalta osalta ja kisoja ei ennen kevättä ole. Kokonaisuudessaan kaikki tavoitteet mitä ennen kautta asetettiin toteutuivat, SM-sarja ja European Open toivat tavoitellut sijoitukset eli voitto SM-sarjasta ja Top-10 European Openista. Tänä vuonna ei montaa Euro-tour kisaa mahtunu kalenteriin ja eipä niistä mitään mairittelevia saavutuksia tullutkaan. Swiss Openin 9 sija ja Tali Openin 7 sija. Monta hyvää kisaa jäi väliin tänävuonna, nykyään kun tota asuntovelkaa on niin ei vaan yksinkertaisesti pysty lähteen reissuille.

Mukavaa oli kuitenkin huomata että peli oli hyvää oikeastaan läpi koko kauden ja ei tarvinnut kun oikeestaan fiilistellä ja nauttia kilpailemisesta ,poislukien US Open mikä oli jälleen aika karvas reissu omien suoritusten osalta. Draiverit on edelleen vaikeimpia, tosin PD on tuonut vähän apuja sille osastolle. Kun "levee" rimmisiä en pysty heittään niin jostain olis kaivettava metrejä midarin draiverin välille. Mid-Range on semmonen 110m ja draiveri pystyy kontrolloidusti vetäseen 125m ni onhan se ero aika olematon. Noh, midarit ja putterit lähtee hansikkaasta kyllä sen verran hyvin että on aina vaihtoehto heittää niillä. Seiftaaminen ei vaan ole mun juttu. Oikeestaan jos nyt ihan suoraan sanoo niin kyllä nämä tänhetken OB linjat rupee vituttaan ihan oikeesti, on ne senverran tiukkoja jo. Mutta ei oo mun asia miettiä niitä, mää vaa heitän ja hyväksyn seuraukset.

Nyt tässä vähän aikaa lomaillaan ja ollaan hissukseen, mut sitten kun inspiraatio ja halu taas kasvaa nii ruvetaan tositoimiin. Voi mennä jouluun tai maaliskuuhun :D mut jokatapauksessa olis tarkotus tehdän tänne päiväkirjaa omista harjoituksista kuinka sitä draiveri tekniikkaa ruvetaan hieromaan, toivottavasti sais videomateriaalia sieltä myös.




















-Jesse Heinola

2 kommenttia:

  1. Moro! oon harrastsanu f-golfia nyt kolmisen kesää ja tekis mieli reenata ens talvi kunnolla kun on ruvennut heittäminen kiinostaamaan ennemmänkin. Voisko sulta saada hyviä vinkkejä, että millasta reeniä kannattaa tehdä ja kuinka usein? :)
    Jos kiinostaa nii vastausta voi laittaa vaikka sähköpostilla osoitteeseen juho.rasmus@gmail.com

    VastaaPoista
  2. tänne tulee myöhemmin lisää juttua kuinka itse harjoittelen talvet, mitään tähtitiedettähän se ei oo ja kaikille sopii vähän erilainen treeni :)

    VastaaPoista