lauantai 10. lokakuuta 2009

Front 9 = Death 9

JEP! taas tuli nöyryytettyä itteensä 18 väylän edestä, kivaa. Ongelmia on riittämiin ensimmäisten 9 väylän aikana, joista pitäis napsia niin paljon pirkkoja kun itsetunto kestää ja sen jälkeen pelata hyvä taka ysi. Näin ei ole päässyt käymään etu ysi 3 yli par:n ei jätä mitään leseitä hyvälle kierrokselle, tosin vaikka pelaa etu ysin alle niin ei se takaa vielä hyvää kierrosta. Omat taka ysit on 1 alle, 1alle ja 2 alle par:n mitkä on kuitenkin ihan kohtuullista tasoa. Kummallista kyllä etu ysi, eli "helpompi" osuus on roimasti yli par:n, en tajua miksi.

Miten tästä sitten huomiseen? en tiedä, välttämättä mitään ei ole tehtävissä enää ja jos on niin en tiedä mitä. 3 kisapäivää on olleet täyttä kärsimystä ja kaukana siitä ilosta mitä meikäläiseltä yleensä nähdään. Tänään oli muuten aika pirun kuuma eli rusketusta tuli jonkunverran :D mee laik!




captured by Timo Pursio

3 kommenttia:

  1. No toi oli sit tollanen kisa, mut onhan kiva olla matkalla usassa! Pää pystyssä Suomeen ja reeniä lisää "pääkoppaan" näin tuumii Mamma. jos Tiia on sivuilla niin kaikki Lempäälässä OK!

    VastaaPoista
  2. Loistavaa Jesse jälleen usa:ssa !
    Kuulin Sirkulta matkastasi ja sain osoitteesi
    Tsemppiä harrastuksellesi toivottaaa
    taata kaukaa

    VastaaPoista