keskiviikko 7. lokakuuta 2009

birdie to triple bogey!

Semmosta! :) Oli ihan kivasti tapahtumaa taas rundilla, enimmäkseen hyvää mut huonot hetket oli sitten liian huonoja ja tuloksena surkea avauspäivä. 69 (+1) heittoa on hitusen liikaa, kelpo alku olis ollu jotai 65-66 luokkaa. Ei voi kun itteä syyttää ja ei tässä vielä mitään hätää ole, paitsi muutama tärkeä kiekko löysi vesiesteen ja jäi sinne. Et tarttee ehkä käydä vähä kaupoilla jossei koutsilla oo jemmassa mitää. Väylät 5, 12 ja 17 kusahti niin pahasti reisille et teki mieli itkeä!

Pelasin hiukan agressiivisemmin mitä oli tarkoitus kun tuulet oli välillä hyvästä suunnasta ja sillee, agressiivisuus ei tuottanut tulosta tällä(kään) kertaa :D tosin en menettänyt kun yhden birdie mahdollisuuden.


















scorecard round 1

Parhaasta Suomalais esiintymisestä vastasi Jussi Meresmaa tuloksella 63 (-5) jolla on ihan kohtuu asemissa vielä.


















mr. Discmania tyylittelee 18:lla

Nyt vähä päikkäreille ja analaysoidaan kierroksen tapahtumat ja miksi jotain tapahtui niin entistä ehompana huomiseen päivään. Löysin muuten uuden vaivan kun flunssasta ollaan toipumassa nii rupee lonkka renaan aika huolella, huomasin lähinnä siitä että jos kävelee siirtymiset hitaammin kun 60v äijä nii joku on vialla ;D



ei mitää, näillä mennää!

-jesse

2 kommenttia:

  1. Katottiin Hegen kanssa screeniltä, kun äijä fiilisteli pari kertaa OB:lle @ 17. 2 heiton jälkeen siirtykin jo kuva toisaalle.

    Ei muuta kun kiviä irti ens rundilla.

    VastaaPoista
  2. hehe :D rupes vähä syömää äijää! oli kaikki putterit jo vedessä tai siä alhaalla. No onneks eka roki jäi saareen xD

    tänää vedän sen naisten tyyliin seiftaamalla :D ehkä...

    VastaaPoista