keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Sushi 'n Samurais

Nasu highland golfclub, marmori linnan porteista sisään dösällä pääovien eteen ja kumarruksien saattelemana klupi taloon sisälle. Tunnelma viimeisenä reenipäivän on tavallisen kireä, aivan kuten kaikkina muinakin päivinä. Kiire tuntuu olevan joka-asialla, no mä soljun vaan mukana hyvällä fiiliksellä. Viä ei tunnu yhtään siltä et huomena pitäs kisailla todenteolla, ehkä avajais seremonia sytyttää kipinän!

Neste varastot kuntoon, varusteet jiiriin ja golfkärryyn kiipeä. Treenit alkaa, rundi vaikeemmalla leiskalla (Fujin) alotettiin tikin, suitsan ja nyllin kans panoksena lounas klubi talolla. Peli kulki täysin odotetusti ja poisareita ropisi, tosin pelasin koko rundin pienillä marginaaleilla, itte asias liian pienillä niinku olin jo etukäteen aatellukki mut aattelin koittaa kuitenkin. 61, 1 yli par:n ei oo loistava tulos, ei myöskään huono siihen nähden että riskiheitot lähes jokakerta toi sakon.

Fujin (59) ja Raijin (59) samoilla par luvuilla varustetut leiskat joista Fujin on 2-3 heittoo vaikeempi. kisassa Raijin pitää heittää 55 ja Fujin 58 huitteille, jopa allekkin. Matalat viiskybäset ei oo utopiaa, mut neljällekympille en usko kenenkää pääsevän :)

Ny täs venaillaa et päästään alkuseremoniaan ja syömään samoihin kekkereihin, viimekerralla  oli ihan hauskat partyt pystyssä ni en jaksa odottaa mitää muutakaan. Joe's Bar aukee myös partyjen jälkee ;) no ei vaa, ei viitti ottaa muusia ku huomena on kuitenkin aamulla jo eka rundi.

36 väylää huomena edessä, sokerit ei saa loppua. Toisen kiessin viimene neljännes on ratkasevinta aikaa täysin siitä syystä et väsymys puskee jäseniin ja kun? on hemmetin kuuma ni nyrjähdys herkkyys kasvaa. Tartte jaksaa keskittyä. Kaikki toimii vaikka ranne onkin viä vähä jäykkä :D

www.dgct.fi - lisää bloggausta muilta suomalaisilta

Juhon blogi

-Jesse

2 kommenttia:

  1. hedelmiä mukaan mistä vaan!! Ja tsemmppiä täällä seurataan kaikkien menestymistä!! Mammma

    VastaaPoista
  2. Heippa Jesse
    Täällä Osmo-eno ja Riitta seuraavat Sinun kaukomatkailunsa vaiheita.
    Toivotamme hyvää onnea ja keskittymisiä siellä pelikentillä
    Osmo ja Riitta

    VastaaPoista