tiistai 8. kesäkuuta 2010

Japanissa on pahaa ruokaa xD

Nukkuun ysiltä ja 0750 aukes luomi, eli aika hyvin pysty nukkuun tai oikeestaan valvoon matkustamisen jälkee kun 2008 oltiin hereillä jo puol neljä :D No siitä aamupalalle joka tarjoo mulle kaikkee tosi hyvää ja runsain antimin, eli ranskalaisia ja kananugetteja ja sillä hyvä. Ihan silkkaa skeidaa on tää ruokapolitiikka tääläpäin, toki se oli jo tiedossa. Tarttee vaa pitää huoli et on ajoissa ruokapaikalla, kun tuntuu et muilla on vähän samaa ongelmaa ;D

Treeni päivä sisälsi tiukat 36 väylää ja ajelua golfkärryllä, ei mitään kummempaa ja otin kohtuu rennosti ja fiilistelin vaan tuol kentällä. Tenniskentillä olikin sitten eri meininki, eli muutama peli tennistä ja heittokäden ranne on aika hiton kipee! jes! tai siis lihas on aivan jäykkä liiasta rasituksesta. Turpaankin tuli jokapelissä et voidaan taas kysyä et millä järjellä??

Rata itessään on jälleen kerran ihan huikaiseva pitkine väylinee ja maisemineen, semmonen 10- arvosana radalle. Tää mesta on aika köyhä siinä mielessä et langaton netti löytyy ainoostaan respasta, mikä on käsittämätöntä shittiä...taino ehkei jos oltas 60 luvulla vielä. Kisakikkarista löyty muutama 159,9 destroyer jotka on ihan huikeen vakaita, vakaampia kun täyspainoset :)

Huomenna olis tarkotus vetää viä molemmat leiskat läpi ja mitäniinnii, mut kattoo ny kuin sitä huomena jaksaa ja miten toi ranne palautuu tenniksestä! Jokatapauksessa täälä on hieno olla taas, kunhan kisa jo alkais!

-Jesse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti