perjantai 23. huhtikuuta 2010

Road 2 Copenhagen part two

Hyvin nukutun yön jälkee laitettiin audi tulille heti aamutuimaan ja suunnattiin Åstorpista viimenen siivu köpikseen, reilu tunnin retki tiedossa. Mentiin jopa sitä uskomattoman hienoa siltaa pitkin. Parinpäivän matka takana ja ollaan perillä, lennoilla parituntia. Tosin ihan ongelmitta ei Piipon lentokaan sujunut, kone lähti kyllä helsingistä mutta jostain syystä laskulupaa köpikseen ei herunu, noh eikun takasin helsinkiin ja tunnin päästä toisella lennolla perille. Juholla ei kuulemma ongelmia ollut.










Tänään pelattiin myös kisarataa, ihan ensiks voin kertoo et tuulet oli sillä tasolla että joudun hakeutuun aamulla kiekkokioskiin ja kohtaan missä lukee Monster, niitä pari. Oman bägin sisältö tuntui tänään todella köykäseltä kamalta.Viikonlopun sää näyttää kyllä paljon lupaavammalta kuin mitä tänään oli.











Radasta voi sanoo heti ainakin sen että se tulee tarjoomaan mulle ihan oikeita haasteita, täytyy heittää paljon matalaa heittoa ja mittaakin niihin olis saatava. Väylät 5, 10 ja 12 tulee oleen vaikeita, sen tiedän jo nyt. Kisaputti on myös arvoitus, reeneissä kyllä toimii joten muuta ei tietysti voi odottaa. Radan par on 64 heittoa, kaikilla voi birkun tietysti saalistaa ja monia on otettava, se on faktaa. Omat kierrokset asettuu varmaan 55-60 haarukkaan ja mitä lähemmäs 55 pystyy takomaan niin uskon et tuloslistallakin ollaan korkealla. 60 keskiarvolla ei tule pärjäämään, luulen niin. Toisaalta ei täälä kukaan muukaan saa mitään ilmaseks ja uskon kuitenki olevani aika vahvoilla. Kuka tahansa täälä voittaakin niin joutuu kyllä pelaamaan hyvin, kukaan tästä fieldistä ei voita perus suorituksella.
























Huomena alkaa! Ei oikeestaan vois enempää odottaa et pääsee kisaamaan, heti on kova pooli arvottuna ja mikäs sen hienompaa! nyt vaa nahkaverhoo kiinni ja juhon kainaloon :D

Tsemppiä kaikille suomalaisille!

-Heinolaexpress

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti