lauantai 24. huhtikuuta 2010

Erikoinen päivä

1. Rundi

08.30 paikallista aikaa lähti ensimmäinen draivi kädestä, kokonaisuudessaan aika tahmeeta peliä. Ei juuri tapahtumia ollu ja muutaman birkun pistin tuloskorttiin, ei yhtää bogia (-6) ja siitä PITI olla hyvä jatkaa esityksiä :)

Toisin kuitenkin kävi, tai siis esitysten taso muutti suuntaa :D

2. Rundi

Heti toisella väylällä, kohtuu helppo birdie ja lähes "varma" par niin saalistin tuplabogin. Heikot esitykset jatkuivat aina väylälle 5 jolla avasin birkku tilin ja heti perään toinen ja olin jo sitä mieltä että ei tässä vielä hätää ole. Nii vissii! Par 5 väylältä surkea par ja 10 väylältä bogi kun putti tuli putkesta veke. Väylä 11 Draivi täysiä perseeseen ja jälleen bogi korttiin. Ja kun sanon perseeseen, niin sitä se myös tarkoittaa. Sitten piristy vähän ja tuli pari birkkua korttiin jonka jälkeen oli vielä toivonkipinää mutta kun heitto oli mitä oli niin kipinä sammu kyllä aika nopeesti.

Harmittavaa todeta että oma taso tällähetkellä voi tippua noin rajusti, ei voi mitään muutakun todeta et näillä mennää ja sillee...noh ensimmäinen kisa tällevuodelle ja huomenna ei tartte enää miettiä mitään, kunhan heittää vaan ja koittaa nauttia. Tänään saatan nauttia myös jostain muustakin kun pelistä ei oikeen jääny mitään käteen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti