tiistai 29. syyskuuta 2009

viikko 4/5 -> USDGC

Nyt on viimeset harjotukset vedetty läpi mitä täälä kylmässä pohjolassa enää vedetään. Muutama uus TL tarttee ajaa sisään sitten winthropissa mut ei mitää mullistavaa.

Kaikki on kunnossa ja mitään en olisi voinu tehdä paremmin. Tässä vaiheessa kaivetaan viimevuoden caddybook esiin ja tarkastellaan vähän mitä sitä viimevuonna suunnittelin. Jo nyt voin sanoa et peli on paremmin pykälässä kun edellis vuonna niin ajattelin pelata tänävuonna hieman edellistä agressiivisempaa peliä. Varmasti 2 uutta väylää tulee olemaan ja joitakin OB sääntö juttuja mut nämä tietysti ennakko tunnelmia.

Tuosta sali treenistä en oikeen osaa sanoa että miten kannattaisi harjoitella, mitään loistavaa keinoa tehdä punttia ja samalla pitää tuntuma heittoon en ole löytänyt. Eli treenaan ihan perus 3-jakoisella treeni ohjelmalla ja sitten kun on tärkeet kisat tulossa niin pidän rasituksen minimissä. Erittäin mielenkiintoinen aihe ja kuulisin mielelläni muittenkin mietteitä siitä miten he kisakaudella tekevät lihasharjoitteita.

mutmut, jokatapauksessa kohta lähdetään ja päivittelen sitten kisatunnelmia ja fiiliksiä matkalta!

-jesse :P

1 kommentti:

  1. Se onkin hankalaa treenata kovaa sekä salilla että radalla. Itse vietän talvikautta salilla 4-5 krt viikossa ja kaikkea hifistelyäkin punteilla. Kesällä 3 kertaa viikossa, lyhyempiä sarjoja, pelkkiä perusliikkeitä, mutta useammin samaa lihasta viikon aikana. Tämä siksi, että keho ei mene tukkoon ja toisaalta lihakset oppii palautumaan nopeemmin, kun niitä tekee useemmin. Lyhyemmät sarjat kaiketi lisää tota nopeuttakin vähän, ehkä. Ei kesällä jaksa punttia muutenkaan niin paljon, kuuma ja kaikkee...

    Tsemppii ny sinne!

    -Jaani-

    VastaaPoista