torstai 24. syyskuuta 2009

lähäri treeniä

lähäri treeni on semmosta fiilistelyä, tuntuman hakemista ja tutustumista omiin pelivälineisiin.

Aloitan harjoittelun n.50m heitolla, puttereilla lähetään ja heitetään muutamalla samanlaisella kiekolla samanlaiset heitot peräkkäin ja jokaisella yritetään korjata edellisessä heitossa olleita vikoja. Ensiks teen helpoimman eli hyzer heiton, seuraavaks suoraan ja lopuks antsaa kehiin mikä ainakin mulle on reilusti haastavin noista kolmesta ja keskitynkin siihen eniten. Seuraavaks heitän mid-range kiekoilla saman setin, driverilla en lähesty kun poikkeustapauksissa koska mulle se on aivan liian nopea griinille.

Haastavinta tässä taitaa olla matkan arviointi korille, koska etäisyys mittareita ei sallita joten kaikki tarvittava tulee selkärangasta. On täysin eriasia olla 6m putilla kun 9m joten pieni keskittyminen lähäriin helpottaa peliäsi oleellisesti :). Tärkeintä kuitenkin tuntea kiekko millä heittää ja lukea tuuli oikein. Ja taas kerran toistoja, toistoja

-jesse :)

2 kommenttia:

  1. Jesse, hienoa lukea äijän juttuja...

    Kerropa ihmeessä vähän tosta sun salitreenistä, että mitä sä siellä teet. Kuinka paljon teet punttia kisakaudella yleensä? Entä talvikaudella? Painotatko perusvoimaan vai nopeuteen, kuten rinnallevetoon ja sellaiseen?

    Dänks,

    Jaani

    VastaaPoista
  2. "Lähäri treeni on semmosta fiilistelyä, tuntuman hakemista ja tutustumista omiin pelivälineisiin."

    - Kuinka hyvin arvioisit tuntevasi omat "pelivälineesi" tuhansien "lähäritreenien" jälkeen?

    ...no vitsit sikseen, muakin kiinnostaa toi sun salitreeni. Jaksotatko olkapää- ja ojentajatreenin jotenkin eri lailla verrattuna muuhun kroppaan.

    -KURKO-

    VastaaPoista