tiistai 5. lokakuuta 2010

Practice day2 in Winthrop

Olkapää edestä, sivusta ja takaa on kokolailla kipsissä vaikka en oo heittäny kun pari reeni rundia ja maltillisesti heittoja. Kotisuomessa oon heittänyt kokoajan tähän asti. Kipsi johtuukin siitä että täälä saa heittää myös miltei kokoajan lujaa, ja tietysti äärimmäisen tarkasti samalla. Tietysti olis hyvä jos jäykkyys huomiseks lähtis tiehensä, mut jollei lähe ni ei siinä sen kummempaa ku viettää heken kauemmin lämmittely areenalla, eli kaikki on kunnossa.

Jalkapöytä saattaa muodostua pieneks ongelmaks kisan edetessä, se kun kipeytyy aina kun painaa lujan draivin. Ongelma johtuu siitä että tuun heittoon tukijalan päkijän kautta, kun kaiketi pitäs tulla kantapää edellä. No sitä ei täälä enää ruveta oikomaan, Asikaisella on sen verran hyviä kipulääkkeitä tarjolla ;)

Pelivire, tällä hetkellä päälimmäisenä mielessä pyörii tietysti Presidents Cup johon on mielestäni aika helppo lähteä. Eurooppa on altavastaajan asemassa, siitä ei voi kiistellä. Vielä ei ole selvillä kenet saan reikäpelissä vastaani, mut selvää on et pelaan fribagolf urani kovimmassa paikassa, farssin sattuessa jenkki media repii meidät säpäleiks ja sitähän ei perse kestä. Helpomman asiasta tekee se et kukaan ei tietysti odota meikäläiseltä suuria tekoja, mut yllätys momentti on mielestäni suuri. Pelaan urani parasta peliä tällähetkellä ja jos jenkkipojalla on löysä pöksyssä niin korjaa Heinola pisteet Euroopalle.

Presidents Cup lähetetään livenä ja lähetys alkaa jenkkilän aikaa yheltä päivällä (suomessa ilta kasilta).



-jesse

1 kommentti: