sunnuntai 26. syyskuuta 2010

US OPEN 2010 part2

Caddybook on saatu julki, pieniä muutoksia on taas tehty. Väylällä 9 on buncr sääntö kokonaisuudessaan ja 14:sta on outti rajat pistetty täysin uusiks. 14 näyttää nyt omaan silmään kyllä paremmalta, buncr sääntöön en enää jaksa ottaa kantaa. 10 näyttää olevan sama kun viimevuonna, elikä huonoin versio mitä mä oo siitä nähny. No ilmeisesti joku siitä on tykännyt.



Winthrop Gold 9 ja 14


Ja mitä valmistautumiseen on tullu, niin ei tää nyt ihan ruusuilla tanssimista oo enää näillä keleillä. Seuranmestaruus kisat jäi kesken juuri liiallisen sateen ja tuulen yhdistelmänä. Toki tuli siinä huomattua että reilun sadekelin sattuessa draivereista ei löydä yhtäkään mistä saa kohtuullisen gripin märkänä, joten DX muovin starfire löysi tiensä bägiin. Muuten oma pelivire on semmosessa day2day tilassa, tarkottaen että jos huomena joutuis kisakiessille niin kovin kummosta tulosta ei tarttis odotella. Päivän-parin heittämisellä se tatsi saadaan kyllä käteen. Putti ei vaadi mitään, se on teknistä liikeradan toistamista ja suorittamista, tietty siinäkin pitää pystyä sopeutuun vallitseviin olosuhteisiin mitä ei tosin etukäteen tiedä. Onkin muikeeta tunnustaa kuinka paljon toi "uus" putti on tuonut varmuutta omaan suoritustasoon. Köpiksestä tähänpäivään on tehty aika harppaus ja kokoajan tuntuu metrejä tulevan lisää. Onkin turhaa enempiä selitellä miten tärkeessä roolissa tulosta tekevä putti työskentely on. Putilla voitetaan kisoja.


Perjantai aamuna lähetään Tiikerin (Asikainen) kans lyffellä mynssenin kautta charlotteen ja mitäniinnii.

-Heinola

3 kommenttia:

  1. Oiskohan tosta sun "uudesta" puttityylistä mahollista saada jonkusortin video pätkää tjs. että näkis millä tyylillä homma onnistuu? vai pidätkö sen salasena aseena? ;D

    VastaaPoista
  2. Se on sit Heinola semmonen juttu, et jos näistä karkeloista ei tuu parempaa sijoitusta ku viime vuonna, ni meikä lähtee sun caddyks ens kerralla! :-)

    -Finu-

    VastaaPoista
  3. Juho: Ihan perus "push putt" mitä nykyään käytän, teknisesti suoritusvarmin tyyli mun mielestä. Ei sillä kaukaa säkittele, mut jollei locastroo oteta lukuun ni ei muutkaa ny hirveen kaukaa kovilla prosenteilla säkittele

    Finu: Jollen paranna sijotusta viimevuodesta, en tuu kotiin enää ollenkaan xD

    VastaaPoista