keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

SM 2010 ennakkotunnelmia

Viikon verran aikaa ku tän vuoden SM turnee käynnistyy, Turun Lausteella. Lähes 200 pelaajaa sarjoihin kattommatta, tekee tästä eventistä todella mittavan kisan ihan jo euroopan tasollakin.

Omat fiilikset on tällähetkellä varsin rauhalliset, ja miksei olisi. Lausteella on käyty kisaradan uudet väylät pelaamassa ja muilta osinhan lauste jo kohtuullisen tuttu onkin. Tälle vuodelle on jotain muutoksia perusrataan tulossa mut pikku juttuja. Rata sopii mulle kun nenä päähän, eli kohtuu hyvin, ottaen huomioon et ei kaikki nenätkään sovi kaikkiin naamoihin.

Itellä on vielä edessä muutamat heittoreenit ja luulen että Talissa joutuu poikkeen ihan perus rundilla jokupäivä. Muuten valmistautuminen tapahtuu lähinnä menttaalipuolella, samanlainen halu voittaa on saatava päälle kuin viimevuonna oli. Henkinen kantti kestää minkälaisen tilanteen tahansa, oma pelitaso pitää ylittää jotta "poika" pysyy koikkarissa. Tosin tilanne on aivan sama kenellä tahansa, kukaan ei voita perus suorituksella. Tai ainakin niin tätä tilannetta on lähettävä käsitteleen, viime vuoden mestarina lähtökohdat kilpailuun ei mairittele. On päivänselvää että yhtenä ennakkosuosikkina kisaan lähdetään, tämäkin asia pitää kääntää positiiviseks lataukseks.

Ihmeiden aika ei oo näköjään ohi, valkonen mies voitti satasen sileen EM:n, joten kivenkova usko omaan suorittamiseen on. Huikee kilpailu on kuitenkin edessä ja itse en voi kun nauttia tulevasta, Nähää turus! :)



-Jesse James

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti