torstai 9. syyskuuta 2010

US OPEN 2010

Karkelot lähestyy päiväpäivältä ja aikasempinakin vuosina oon pitäny blogia valmistautumisestani tähän kullan hohtoiseen tapahtumaan. Kisanahan tämä ei sinänsä eroa muista Major kisoista, PAITSI että täälä on maaliman 100 parasta pelaajaa mukana ja siihen vielä satakunta entistä mestaria ja pyryä, jota en henkilökohaisesti tajua. Miksi sata vuotiaan äijän pitää päästä mukaan 50v sitten pelattujen meriittien vuoksi? Heillähän ei tietysti olisi kovinkaan hyviä leseitä päästä muuten kilpailuun mukaan, mut pitääkö heidän päästä? Mun mielestä ei, no se siitä.

Ite oon pelannu 07,08 ja 09 vuosina kohtuullisen huonosti, alittaen oman tasoni selkeesti. Syy? En tiedä, taino, liikaa tulee poisareita ja kun ne tulee väärissä paikoissa ne rankasee enemmän kun sen yhden pisteen. Tää on yks asia mitä aion ottaa erityisen huomioon tänävuonna, se vaan ei ole yksinkertasesti mahdollista enää että pelaan alle oman tasoni tuolla. Toinen juttu, pelisuunnitelmaan pitää pystyä lisäämään agressiivisuutta. Muutama väylä on semmosia joista otan par:n ihan mielelläni. Käytännössä pystyn böördittään jokaisen väylän sielä, tosin 11 on semmonen mistä tulee useemmin bogi kun par ja birkun oon ottanu vain reeneissä. Ja tollakin väylällä mikäli tulee bogi, on poisareilla vierailtu. Winthrop Gold:lla on mahdollista "seiftata" OB:lle kunhan teet sen oikeessa paikassa :D

Aikasempina vuosina oon tehny aika raskasta punttisali harjotusta ennen kisaa, sen jätän tänä vuonna pois ja pyrin pitään tuntumaa heittoon yllä koko tän pienen tauon. Parigolffin SM:t kävin jo pelaan, on seuran mestaruutta tarjolla ja sit pitääki vaan pystyä harjotteleen vaikka kelit rupeekin oleen jo kylmät ja pimeet.

Seurataan tilannetta täälä ;D

-Jesse

1 kommentti:

  1. Eiköhän toi "vanhat mestarit mukaan"-malli oo omittu Golfista. Sinällään hieno kunnianosoitus niille, jotka joskus on onnistuneet mestaruuden voittamaan.

    Enemmänkin voisi vierittää vastuun näiden vanhojen mestareiden harteille, että he siirtyisivät pois pelikentiltä kun mitään annettavaa ei enää ole.

    VastaaPoista